Wie is CA Flexgroup

11 apr 21 | Nieuws

Samen vernieuwend ondernemen

De grote uitdaging in de Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB) is dat de backoffice aantoonbaar een rol moet hebben in de werving en selectie. Daarom worden bij CA Flexgroup de uitzendorganisaties mede-eigenaar van een deskundige backoffice die zowel NEN 4400-1, SNA als VCU gecertificeerd is.

De aangesloten uitzendorganisaties opereren onder eigen naam en bieden voortaan hun diensten aan inclusief verwerking in eigen beheer.

De backoffice wordt gevormd door een ervaren en compacte groep allround medewerkers, die garant staan voor de professionele uitvoering van alle administratieve processen zoals contractbeheer, loonadministratie en facturatie. We nemen het debiteurenrisico over en dragen zorg voor de voorfinanciering van lonen, loonheffingen en omzetbelasting. Tevens regelen we de loondoorbetaling bij ziekte en de verzuimbegeleiding.

En het eigenaarschap brengt meer voordelen met zich mee!

Ons geavanceerde ICT-platform is de betrouwbare basis van de zelf ontwikkelde workflows. Mutaties worden automatisch op alle niveaus doorgevoerd en repeterende werkzaamheden worden geautomatiseerd, om maar een paar voordelen te noemen. Als mede-eigenaar heeft u invloed op het verder door ontwikkelen en optimaliseren van dit nu al efficiënte systeem, omdat we hier ieder kwartaal als eigenaren voor bij elkaar komen.

Verder behalen we inkoopvoordelen door gezamenlijk bijvoorbeeld onze verzekeringen en het ICT-systeem in te kopen. We delen onze kennis, netwerken, kosten, risico’s én de winst.

Een aantal voordelen van CA Flexgroup op een rij:

  • We delen de risico’s en de kosten
  • Gezamenlijk behalen we inkoopvoordeel
  • Backoffice en uitzender werken volledig WAB-proof
  • Professionele loonadministratie, contractbeheer, facturatie en debiteurenbeheer
  • Uitzendorganisaties met behoud van volledige zelfstandigheid inclusief eigen bedrijfsnaam
  • Uitzender en backoffice werken in één systeem – voorkomen dubbel werk
  • Alle uitzenders hebben zeggenschap over verdere verbeteringen
  • Alle uitzenders delen in de winst!


Neem vooral contact met ons op als je meer wilt weten van dit vernieuwend ondernemen met méér ondersteuning, minder zorgen en inclusief het werken met geoptimaliseerde workflows.

Contactgegevens:

CA Flexgroup
Leitswei 12, 8401 CL in Gorredijk
Mail. info@ca-flexgroup.nl
Web. www.ca-flexgroup.nl
Tel. 085 303 5500

Meer weten over onze dienstverlening?

Door onze krachten te bundelen met meerdere uitzendbureaus kunnen wij onze gezamenlijke kennis delen en de risico’s, voor de bij ons aangesloten uitzendondernemers, beperken. Dit betekent bijvoorbeeld dat wij de loonadministratie, contractbeheer en facturatie in eigen huis doen met vakkundig personeel. Hierdoor kan er snel geschakeld worden.

Ander nieuws

Bewust Veilig-dag 2023. Gezond en veilig werken

Bewust Veilig-dag 2023. Gezond en veilig werken

Op 27 maart vieren we de Bewust Veilig-dag. Een belangrijk evenement in diverse sectoren, met name in de bouw-, techniek-, infra- en onderhoudssector, waarbij het gaat om het verbeteren van veiligheid en gezondheid op de werkvloer. Dit jaarlijks terugkerende...

Lees meer
Uw rol als intermediair in diversiteit en inclusie

Uw rol als intermediair in diversiteit en inclusie

In de intermediaire sector nemen diversiteit en inclusie een bijzondere plek in. Als professioneel intermediair heeft u contact met zowel werkenden als opdrachtgevers, waardoor het cruciaal is om vooroordelen en discriminatie actief tegen te gaan. Hoe kunt u als...

Lees meer