Systeem

Automatiseer het volledige uitzendproces met ons ERP-systeem. ERP staat voor Enterprise Resource Planning. Ons systeem verbindt en automatiseert alle bedrijfsprocessen van jouw uitzendonderneming. Alle gegevens van alle verschillende activiteiten worden opgeslagen in één centrale database. Hierdoor zijn al onze processen in workflows geautomatiseerd.

 

Totaalpakket

Omdat de samenwerking tussen jou als uitzender, de uitzendkracht en de inlener extra aandacht verdient, hebben wij een totaalpakket ontwikkelt dat door middel van workflows het administratieve proces van plaatsingsaanvraag tot factuur kan stroomlijnen binnen één softwareoplossing.

Communicatie

Jouw intercedenten verbinden met uitzendkrachten en inleners, dat is ons doel. Effectief samenwerken en communiceren speelt daarin een belangrijke rol.

Daarom zorgen wij dat je alles kunt regelen in één systeem; het digitaal uitwisselen van documenten zoals plaatsingsovereenkomsten, contracten, online declaraties boeken en accorderen, het doen van uitbetalingen conform de ABU-cao en het factureren van de inlener. Het gevolg? Je hebt controle over het volledige uitzendproces en voorkomt dubbel werk.

Pluspunten op een rij

CRM, Financieel en Payroll in één pakket

Workflows en signalen

Eenvoudig declaraties boeken

Z

Fasetelling conform ABU

Foutloze verloning door integrale audit

Werken in de cloud

Gratis supportafdeling

l

Geen los backofficepakket

Pocket app

Met de Pocket app regelen uitzendkrachten de belangrijkste HR-zaken gewoon via hun telefoon. Ze hebben altijd actueel inzicht in hun loonstroken en verlofsaldo. De Pocket app is volledig geïntegreerd met onze software. Doordat uitzendkrachten zelf hun HR-zaken regelen, zijn mutaties sneller verwerkt en profiteer je van een goede vastlegging.