Over ons

Door onze krachten te bundelen met meerdere uitzendbureaus kunnen wij onze gezamenlijke kennis delen en de risico’s, voor de bij ons aangesloten uitzendondernemers, beperken. Dit betekent bijvoorbeeld dat wij de loonadministratie, contractbeheer en facturatie in eigen huis doen met vakkundig personeel. Hierdoor kan er snel geschakeld worden.

Met onze samenwerking hebben we verschillende expertises in huis gehaald die samen het beste resultaat leveren voor jouw uitzendbureau. Wij vinden het belangrijk dat er korte lijnen zijn en iedereen persoonlijke aandacht krijgt. 

Alle kennis in huis

Jouw intercedenten verbinden met uitzendkrachten en inleners, dat is ons doel. Effectief samenwerken en communiceren speelt daarin een belangrijke rol.

Daarom zorgen wij dat je alles kunt regelen in één systeem; het digitaal uitwisselen van documenten zoals plaatsingsovereenkomsten, contracten, online declaraties boeken en accorderen, het doen van uitbetalingen conform de ABU-cao en het factureren van de inlener. Het gevolg? Je hebt controle over het volledige uitzendproces en voorkomt dubbel werk.

Het team van CA Flexgroup

In CA flexgroup is een bestuur en verwerkingsteam opgenomen met alle expertise die nodig is. Hierdoor bepaalt een uitzendbureau wel haar eigen dienstverlening vanuit de backoffice, maar hoeft niet alles zelf op te lossen en alleen de risico’s te dragen.

Wilco Hootsen

Alys Kinderman

Ellen Kinderman

Mark Kruisselbrink

Kees van de Veen

Frank Vonk

Jetse de Vries