Uw rol als intermediair in diversiteit en inclusie

22 jan 24 | Nieuws

In de intermediaire sector nemen diversiteit en inclusie een bijzondere plek in. Als professioneel intermediair heeft u contact met zowel werkenden als opdrachtgevers, waardoor het cruciaal is om vooroordelen en discriminatie actief tegen te gaan. Hoe kunt u als intermediair een positieve rol spelen en bijdragen aan een diverse en inclusieve werkomgeving? Welke impact heeft het recente wetsvoorstel op uw werk?

Nieuw Wetsvoorstel: Drijvende Kracht voor Verandering

Het recente wetsvoorstel werpt een nieuw licht op diversiteit en inclusie in de intermediaire sector. Het benadrukt de noodzaak om actief stappen te ondernemen om vooroordelen en discriminatie tegen te gaan. De NBBU heeft als reactie hierop een stappenplan ontwikkeld om u te begeleiden bij het implementeren van deze veranderingen in uw werkwijze. 

Voor het volledige artikel en stappenplan klikt u hier.Bij CA Flexgroup begrijpen we de waarde van diversiteit en inclusie en ondersteunen we u graag bij het implementeren van positieve veranderingen binnen uw organisatie. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe wij samen kunnen bouwen aan een inclusieve toekomst!

Lees hier het complete artikel

Meer weten over onze dienstverlening?

Door onze krachten te bundelen met meerdere uitzendbureaus kunnen wij onze gezamenlijke kennis delen en de risico’s, voor de bij ons aangesloten uitzendondernemers, beperken. Dit betekent bijvoorbeeld dat wij de loonadministratie, contractbeheer en facturatie in eigen huis doen met vakkundig personeel. Hierdoor kan er snel geschakeld worden.

Ander nieuws

Bewust Veilig-dag 2023. Gezond en veilig werken

Bewust Veilig-dag 2023. Gezond en veilig werken

Op 27 maart vieren we de Bewust Veilig-dag. Een belangrijk evenement in diverse sectoren, met name in de bouw-, techniek-, infra- en onderhoudssector, waarbij het gaat om het verbeteren van veiligheid en gezondheid op de werkvloer. Dit jaarlijks terugkerende...

Lees meer
Werkregels voor asielzoekers aangepast!

Werkregels voor asielzoekers aangepast!

Op woensdag 29 november 2023 heeft de Raad van State een cruciaal oordeel geveld dat de regels voor asielzoekers die willen werken aanzienlijk verandert. De lang bestaande 24-weken-eis is door de Raad van State als in strijd met de Europese Opvangrichtlijn...

Lees meer