Voordelen eigen backoffice

6 jul 21 | Nieuws

Zodra een uitzendorganisatie van de CA Flexgroup een match heeft gemaakt, gaat onze backoffice aan de slag om alles juridisch sluitend te regelen. In ons unieke en overzichtelijke digitale systeem hebben wij alle administratieve processen ondergebracht. Inlener en uitzendkracht krijgen ieder een eigen digitale omgeving en declaraties kunnen online ingediend en geaccordeerd worden.

Of je nu bemiddelt voor uitzendkrachten of zzp’ers: als uitzender loop je bij CA Flexgroup niet langer het risico om in liquiditeitsproblemen te komen door alle voorfinancieringen. Je hoeft ook niet achter de betalingen aan te zitten: wij nemen zowel het debiteurenbeheer als de voorfinanciering over van de uitzendorganisaties die bij ons aangesloten zijn. Verder voeren we de  verzuimbegeleiding uit, zodat je als uitzender je volledig kunt focussen op waar je goed in bent: het optimaal matchen van vraag en aanbod.

We kiezen er weloverwogen voor onze backoffice compact en persoonlijk te houden. Daardoor hoef je niet langs allerlei afdelingen te zwerven, maar kan je met al je vragen bij één vaste contactpersoon terecht. Deze efficiënte en persoonlijke werkwijze is één van onze onderscheidende pluspunten. Vanzelfsprekend is onze backoffice NEN 4400-1, SNA en VCU gecertificeerd. Wil je meer weten over onze WAB-proof werkwijze en bijvoorbeeld over ons geavanceerde ICT platform met gestroomlijnde workflows, neem dan eens contact op Wie weet is mede-eigenaar worden van de CA Flexgroup ook iets voor jou: we vertellen je graag meer over alle voordelen!

Meer weten over onze dienstverlening?

Door onze krachten te bundelen met meerdere uitzendbureaus kunnen wij onze gezamenlijke kennis delen en de risico’s, voor de bij ons aangesloten uitzendondernemers, beperken. Dit betekent bijvoorbeeld dat wij de loonadministratie, contractbeheer en facturatie in eigen huis doen met vakkundig personeel. Hierdoor kan er snel geschakeld worden.

Ander nieuws

Bewust Veilig-dag 2023. Gezond en veilig werken

Bewust Veilig-dag 2023. Gezond en veilig werken

Op 27 maart vieren we de Bewust Veilig-dag. Een belangrijk evenement in diverse sectoren, met name in de bouw-, techniek-, infra- en onderhoudssector, waarbij het gaat om het verbeteren van veiligheid en gezondheid op de werkvloer. Dit jaarlijks terugkerende...

Lees meer
Uw rol als intermediair in diversiteit en inclusie

Uw rol als intermediair in diversiteit en inclusie

In de intermediaire sector nemen diversiteit en inclusie een bijzondere plek in. Als professioneel intermediair heeft u contact met zowel werkenden als opdrachtgevers, waardoor het cruciaal is om vooroordelen en discriminatie actief tegen te gaan. Hoe kunt u als...

Lees meer