Eén softwarepakket voor álle uitzendprocessen

1 jun 21 | Nieuws

We hebben bij CA Flexgroup alle administratieve processen van onze uitzendbureaus in één overzichtelijk systeem samengebracht. Contracten, plaatsingsovereenkomsten, declaraties, uitbetalingen conform ABU-cao en facturatie aan de inlener: het zit er allemaal in en gegevens worden digitaal uitgewisseld. Geen dubbel werk meer, optimale efficiency dankzij ideale workflows die het hele administratieve proces stroomlijnen binnen één softwarepakket.

De basis van ons systeem is een gerenommeerd, betrouwbaar en innovatief softwareplatform. Wij hebben dit vervolgens volledig toegesneden naar de wensen van onze uitzendbureaus. De uitzendbureaus die er gebruik van maken, zijn ook mede-eigenaar. Dat betekent onder andere dat zij zeggenschap hebben over het doorvoeren van verdere verbeteringen. Ze delen de kosten, terwijl ze beschikken over een zeer geavanceerd maatwerk systeem.

De bij ons aangesloten uitzendorganisaties maken gebruik van een ervaren en compacte groep allround medewerkers op de backoffice, die NEN 4400-1, SNA- en VCU-gecertificeerd is. En er zijn nog veel meer voordelen: CA Flexgroup neemt het debiteurenrisico over, regelt de loondoorbetaling bij ziekte, zorgt voor de verzuimbegeleiding en organiseert de voorfinanciering van lonen, loonheffingen en omzetbelasting.

Dus wil jij als uitzender ook:

  • foutloos verlonen én
  • werken in de cloud én
  • gebruik maken van de gratis supportafdeling én
  • al je administratieve processen in één systeem?

Neem dan eens contact met ons op. Wij vertellen graag meer over dit vernieuwend ondernemen, waarbij uitzendorganisaties volledig zelfstandig en WAB-proof opereren door mede-eigenaar te worden van CA Flexgroup. Waarbij alle eigenaren delen in de winst….

Meer weten over onze dienstverlening?

Door onze krachten te bundelen met meerdere uitzendbureaus kunnen wij onze gezamenlijke kennis delen en de risico’s, voor de bij ons aangesloten uitzendondernemers, beperken. Dit betekent bijvoorbeeld dat wij de loonadministratie, contractbeheer en facturatie in eigen huis doen met vakkundig personeel. Hierdoor kan er snel geschakeld worden.

Ander nieuws

Bewust Veilig-dag 2023. Gezond en veilig werken

Bewust Veilig-dag 2023. Gezond en veilig werken

Op 27 maart vieren we de Bewust Veilig-dag. Een belangrijk evenement in diverse sectoren, met name in de bouw-, techniek-, infra- en onderhoudssector, waarbij het gaat om het verbeteren van veiligheid en gezondheid op de werkvloer. Dit jaarlijks terugkerende...

Lees meer
Uw rol als intermediair in diversiteit en inclusie

Uw rol als intermediair in diversiteit en inclusie

In de intermediaire sector nemen diversiteit en inclusie een bijzondere plek in. Als professioneel intermediair heeft u contact met zowel werkenden als opdrachtgevers, waardoor het cruciaal is om vooroordelen en discriminatie actief tegen te gaan. Hoe kunt u als...

Lees meer