Belangrijke Wet- en Regelgeving in 2024

13 dec 23 | Nieuws

In het snel evoluerende landschap van arbeidswetten en regelgevingen is het van vitaal belang voor uitzendorganisaties om goed geïnformeerd te blijven. In 2024 en de jaren erna zullen er aanzienlijke veranderingen plaatsvinden die invloed hebben op de arbeidsmarkt. CA Flexgroup staat klaar om u te ondersteunen bij het navigeren door deze wijzigingen en om ervoor te zorgen dat uw bedrijf volledig in lijn is met de nieuwe wetten en regels.

Wat verandert er in 2024?

Om je volledig op de hoogte te brengen, delen we graag een overzicht van alle wetswijzigingen en arbeidsmarkthervormingen van 2024. Dit overzicht is samengesteld door de NBBU (Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen) en biedt inzichten in wat je kan verwachten:

  • Wetswijzigingen 2024: Een gedetailleerde lijst van alle wetswijzigingen die van invloed zijn op uitzendorganisaties in 2024. Wees voorbereid op veranderingen.
  • Arbeidsmarkthervormingen 2024: Alle hervormingen die de arbeidsmarkt zullen beïnvloeden. Onder andere over gelijke beloning voor mannen en vrouwen en de Wet Meer zekerheid voor flexibele arbeidskrachten.

Voor meer inzicht in de wet- en regelgeving voor 2024 kan je terecht op de NBBU-website. 2024 komt al snel om de hoek kijken, dus het is van groot belang om voorbereid te zijn op deze veranderingen.

Bij CA Flexgroup begrijpen we de complexiteit van deze verschuivingen en staan we voor je klaar om hierbij te adviseren.

Neem contact met ons op, zodat u zich kunt concentreren op wat echt belangrijk is: het succes van uw uitzendorganisatie.

Meer weten over onze dienstverlening?

Door onze krachten te bundelen met meerdere uitzendbureaus kunnen wij onze gezamenlijke kennis delen en de risico’s, voor de bij ons aangesloten uitzendondernemers, beperken. Dit betekent bijvoorbeeld dat wij de loonadministratie, contractbeheer en facturatie in eigen huis doen met vakkundig personeel. Hierdoor kan er snel geschakeld worden.

Ander nieuws

Bewust Veilig-dag 2023. Gezond en veilig werken

Bewust Veilig-dag 2023. Gezond en veilig werken

Op 27 maart vieren we de Bewust Veilig-dag. Een belangrijk evenement in diverse sectoren, met name in de bouw-, techniek-, infra- en onderhoudssector, waarbij het gaat om het verbeteren van veiligheid en gezondheid op de werkvloer. Dit jaarlijks terugkerende...

Lees meer
Uw rol als intermediair in diversiteit en inclusie

Uw rol als intermediair in diversiteit en inclusie

In de intermediaire sector nemen diversiteit en inclusie een bijzondere plek in. Als professioneel intermediair heeft u contact met zowel werkenden als opdrachtgevers, waardoor het cruciaal is om vooroordelen en discriminatie actief tegen te gaan. Hoe kunt u als...

Lees meer