Krachten bundelen

alle gemak en delen in de winst

Wil jij als uitzender ook je ‘eigen’ backoffice, foutloos verlonen, werken in de cloud, gratis gebruik maken van de supportafdeling en al je administratieve processen in één systeem?

Eigen ontwikkeld totaalsysteem

  Bij CA Flexgroup werken onze uitzendbureaus rechtstreeks in ons unieke, speciaal ontwikkelde totaalsysteem met optimale workflows. Je eigen backoffice, met alle voordelen van dien: geen dubbel werk, optimale efficiency dankzij ideale workflows die het hele administratieve proces stroomlijnen binnen één softwarepakket.

  Wil je ook

   N

   Een ‘eigen’ backoffice

   N

   Scherpe factor door laag ziekteverzuim

   N

   Naast een scherpe factor delen in de winst

   N

   Met collega uitzenders je krachten bundelen

   N

   Inspraak in optimalisering van de processen in één softwaresysteem

   Onze eigen

   Online omgeving

   We hebben bij CA Flexgroup alle administratieve processen van onze uitzendbureaus in één overzichtelijk systeem samengebracht. Contracten, plaatsingsovereenkomsten, declaraties, uitbetalingen conform ABU-cao en facturatie aan de inlener: het zit er allemaal in en gegevens worden digitaal uitgewisseld. Door onze krachten te bundelen met meerdere uitzendbureaus kunnen wij onze gezamenlijke kennis & winst delen en de risico’s, voor de bij ons aangesloten uitzendondernemers, beperken. Dit betekent bijvoorbeeld dat wij de loonadministratie, contractbeheer en facturatie in eigen huis doen met vakkundig personeel. Hierdoor kan er snel geschakeld worden.

   Betrouwbaar softwareplatform

   De basis van ons systeem is een gerenommeerd, betrouwbaar en innovatief softwareplatform. Wij hebben dit volledig toegesneden op de wensen van onze uitzendbureaus. De uitzendbureaus die er gebruik van maken, zijn mede-eigenaar. Dat betekent dat zij zeggenschap hebben over het doorvoeren van verdere verbeteringen. Ze delen de kosten en de winst, terwijl ze beschikken over een zeer geavanceerd maatwerk systeem. De bij ons aangesloten uitzendorganisaties maken gebruik van een ervaren en compacte groep allround medewerkers op de backoffice, die NEN 4400-1, SNA- en VCU-gecertificeerd is.

    

   Meer voordelen:

   CA Flexgroup neemt het debiteurenrisico over, regelt de loondoorbetaling bij ziekte, zorgt voor de verzuimbegeleiding en organiseert de voorfinanciering van lonen, loonheffingen en omzetbelasting.

   Wil je als uitzender ook:
    N

    Een ‘eigen’ backoffice

    N

    Scherpe factor door laag ziekteverzuim

    N

    Naast een scherpe factor delen in de winst

    N

    Met collega uitzenders je krachten bundelen

    N

    inspraak in optimalisering van de processen in één softwaresysteem

    Neem dan contact met ons op. Wij vertellen graag meer over dit vernieuwend ondernemen, waarbij uitzendorganisaties volledig zelfstandig en WAB-proof opereren door mede-eigenaar te worden van CA Flexgroup en waarbij alle eigenaren delen in de winst.